Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Button Text
1 t/m 31 mei 2024

Vitalimei

Op zoek naar het meest vitale team van Nederland

Wij doen mee!

Vitaliteit, waarom?

Ons leven verandert steeds sneller

Dat is op zich niet erg, maar dan wil je wel scherp blijven. Dan wil je energie in je lijf en rust in je hoofd. De juiste keuzes kunnen maken en prioriteiten kunnen stellen.

Surf mee op die verandering!

Af en toe even Rechargen helpt daarbij. Tijdens een RechargeWeek ervaar je binnen 5 dagen hoeveel beter je je kan voelen, hoe makkelijk je meer energie kan ervaren en hoeveel scherper je kan zijn.

Wat kun je verwachten?

Kick-off

We beginnen in mei met een Kick-off van de oprichter van Recharge360, Hidde de Vries. Hij neemt jou en je collega's mee door het programma en de voordelen die het je oplevert. Deze kan ook fysiek bij jullie op kantoor plaatsvinden, in Nederlands en Engels.

Vitalimei

Heel mei hebben jullie toegang tot het Recharge360 platform en de app. Je kan zelf kiezen welke week jullie de RechargeWeek willen doen: Een interactieve strijd waarbij collega's teams maken en elkaar uitdagen om gezonder te leven en slimmer te werken.

Recharge Platform

Van 1 mei t/m 30 juni krijgen al jullie collega’s toegang tot het Recharge360 platform. Daarop vind je workshops over wellbeing- en productiviteit, maar ook DE&I, workouts, recepten en onze podcast. Bij vragen zitten onze coaches klaar voor support.

Promotiecampagne

Vooraf ontvang je van ons een compleet promotiepakket met commercial, artwork, teksten en activatie-mogelijkheden. De meest vitale teams worden uitgenodigd op Cirque de Vitalité, op 6 juni, voor de bekendmaking van het meest Vitale Team van Nederland.

Data & Privacy

Als deelnemer krijg je inzicht in je persoonlijke voortgang, als organisatie krijg je een totaal overzicht qua deelname (niet deelnemers), activatie, resultaten, coaching trends en je ROI.

Coaching Support

Onze gecertificeerde coaches staan voor je klaar en bieden begeleiding op maat om jouw specifieke doelen te bereiken.

Wellbeing Content

Ooit gehoord van ‘pink noise’? Of 9D sound ervaren? Leer meer over o.a. focus, slaap, voeding en beweging in onze uitgebreide content library.

Introductiepakket

Al vanaf € 2.995,-. Uiteindelijke investering is afhankelijk van aantal medewerkers en zorgverzekeraar. Laat hiernaast je gegevens achter voor een volledige offerte.

2 maanden toegang tot het Recharge Platform (mei/ juni)

Kick-off presentatie

Vitalimei en kans op Vitaalste Team van Nederland

Wellbeing Content

Coaching Support

Promotiecampagne

Wellbeing in mei top of mind voor de hele organisatie

Aanmelden

Dankjewel, het invullen is gelukt!
Oops! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het nog een keer.

Tot 1 april gelden de Early Bird tarieven. We werken samen met de meeste zorgverzekeraars, dus vraag altijd even of er sprake is van een extra korting.