Belofte

Ervaar nu hoe je binnen 5 dagen al beter kan focussen, beter aan je prioriteiten kan vasthouden en meer voor elkaar krijgt.

Bewezen Programma

Onze bewezen R360-methodiek en slimme inzichten zorgen ervoor dat je er met minimale inspanning achterkomt waar voor jou de grootste winst te behalen valt.

Daag je collega’s uit

Door het samen te doen met je team, is het niet alleen leuker, maar wordt het ook effectiever. Het competitie-element draagt daar waarschijnlijk ook aan bij ;)

Doe ook mee aan de Recharge Team Challenge.

We trappen af met een gezamenlijke kickoff workshop bij jullie op locatie of online.

Education Webflow Template - Cambridge - Created by Wedoflow.com and Azwedo.com
De uitdaging

We krijgen het steeds drukker en we gaan daar steeds slechter mee om. We lopen ons zelf letterlijk voorbij, zien kansen over het hoofd en maken fouten. Dat kan slimmer. 

Education Webflow Template - Cambridge - Created by Wedoflow.com and Azwedo.com
Onze overtuiging

Als je mee wilt surfen op de golf van innovatie en niet opgebrand wilt aanspoelen in de branding, moet je adaptief zijn en jezelf continu door ontwikkelen. 

Education Webflow Template - Cambridge - Created by Wedoflow.com and Azwedo.com
Onze oplossing

Recharge360 heeft praktische tools ontwikkeld om je elke dag te helpen groeien. Zonder er bij na te denken. Met kleine stapjes, microdosing, richting grote impact. 

Slimmer werken is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe

Slimmer werken hoeft niet moeilijk te zijn. Bespaar nu energie, tijd, daarmee geld door binnen 5 dagen je focus te verbeteren.

Kom je er toch om wat voor reden niet uit, dan zitten onze coaches voor je klaar om je te helpen.
Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.