Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Over Recharge360

Transforming Personal Development

We krijgen het steeds drukker en daar gaan we steeds slechter mee om. Dat kan slimmer! In bijna ieder bedrijf zijn werkdruk, verloop van mensen en mentale overload een grote uitdaging. Helaas wordt hier veel geld en tijd aan verspild, zonder de gewenste resultaten.

Recharge360 ontwikkelt programma’s en technologie om daar beter mee om te gaan. Collega's weer bij elkaar brengen, slimmer werken en gezonder leven. Met een focus op activatie, zelf ervaren, om daadwerkelijk gedragsverandering teweeg te brengen.

Maak het simpel

Het leven gaat steeds sneller. Technologie ontwikkeld in een razend tempo en onze uitdagingen worden steeds complexer. Dan wil je persoonlijke ontwikkeling zo eenvoudig mogelijk houden.

Positief

Met een positief brein krijg je veel meer voor elkaar, zit je lekkerder in je vel en trek je eerder andere positieve mensen aan. Onder positiviteit verstaan wij ook de Growth Mindset. Denken in mogelijkheden, kansen zien en actie ondernemen.

Community

Ons team bestaat uit gepassioneerde developers en gespecialiseerde psychologen, trainers en wetenschappers. Samen werken we aan innovatieve programma's en diensten die helpen om slimmer te werken en gezonder te leven.

“We werken niet te hard, we rechargen te weinig”

Hidde de Vries - Eigenaar R360

Bekend van onder andere:

Logo ZilverenkruisLogo Bloemen bureau HollandLogo VodafoneLogo ZilverenkruisLogo ZilverenkruisLogo ZilverenkruisLogo ZilverenkruisLogo ZilverenkruisLogo ZilverenkruisLogo ZilverenkruisLogo Zilverenkruis

Don’t take our word for it:

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.