Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle blogs

Hoe recharge begon, het verhaal van Hidde

8/8/2022

Ondernemer en oprichter van The Recharge Company, Hidde de Vries, liep in 2010 bijna tegen een faillissement van zijn mediabedrijf aan. De boekhouder  had een burn-out waardoor Hidde er achter kwam dat het bedrijf naast schulden ook een incomplete administratie had. “Een jaar lang maakte ik overdag opdrachten en zocht adverteerders voor mijn bladen en ’s avonds deed ik de boekhouding.’’

Samen met zijn team slaagt hij erin het bedrijf te redden, maar zelf zit hij volledig tegen een burn-out aan. Hij krabbelde op, trok de wereld over. Tijdens zijn reis had hij 2 fascinaties, 1) we krijgen het allemaal steeds drukker, en 2) we gaan daar steeds slechter mee om. Zijn zoektocht was begonnen naar een programma dat ons helpt om even de oogkleppen af te zetten.

Zijn zoektocht bracht hem uiteindelijk bij Google binnen. 5 jaar later nam hij afscheid om zich vol op The Recharge Company te richten. Een nieuwe bedrijf dat werknemers helpt om fitter, energieker en meer gefocust te worden.

Het hele artikel lees je hier op RTL Z.