Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle blogs

Recharge Connect

16/4/2024

Ontdek hoe inzichten uit de Formule 1 en het Korps Mariniers kunnen bijdragen aan een betere teamdynamiek en leiderschapsontwikkeling binnen jouw organisatie.Recharge Connect, onze nieuwe podcast, staat live! Hierin gaan we in gesprek met experts, wetenschappers en onderzoekers om te ontdekken hoe we slimmer kunnen werken en energieker kunnen leven.We spreken onder andere met:

Filosoof Lammert Kamphuis vertelt over onze verslaving aan ons eigen gelijk en onze kijk op tijd. En hoe dit impact heeft op hoe wij leven en werken.

Armand van Velzen, Voormalig Hoofd Quality Control & Innovation bij het Korps Mariniers, deelt hoe zijn bedrijf het bedrijfsleven traint op basis van de inzichten uit het Korps Mariniers.


Roland Grootenboer, People & Culture Lead bij Google en voorheen Head of HR bij Blendle en TransIP, onthult de belangrijkste lessen uit zijn nieuwe boek Het Boek waarvan je baas niet wil dat je het leest.


En als absolute klap op de vuurpijl, internationaal bestsellerauteur en voormalig Stanford docent, Nir Eyal. Zijn boek Hooked is de gouden standaard als het gaat om engagement te verhogen bij games en social media. In zijn boek Indistractable leert hij ons juist de effectiefste technieken om niet afgeleid te worden.De eerste sessie is nu te beluisteren met Dr. Marcia Goddard, neuro wetenschapper en high performing team expert. We spreken over de praktische lessen die zij heeft geleerd van het werken binnen Formule 1 teams. Ontdek haar unieke inzichten en hoe deze toepasbaar zijn binnen jouw bedrijf.


Luisteren kan via Spotify, Apple Podcasts en de andere platformen. Kijken kan natuurlijk ook via YouTube: hier