Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontdek hoe je werkgeluk kunt vergroten met praktische tools en inzichten in "Thriving at Work."

Werkgeluk

Boek nu
Duur:
60 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Begrijp de invloed van werkgeluk op je professionele leven.
- Leer praktische tools om werkgeluk te bevorderen.
- Neem concrete stappen om je werkgeluk te versterken.

Over de training Werkgeluk

Hoe we ons voelen op het werk heeft een grote invloed op onze algehele levenskwaliteit. "Thriving at Work" richt zich op het verdiepen van het concept werkgeluk en biedt praktische manieren om dit te bevorderen. Van het identificeren van persoonlijke waarden tot het versterken van positieve relaties op het werk, deze training biedt inzichten en tools om je werkgeluk te vergroten.

Deze training is voor jou als professional die streeft naar een gelukkigere en meer bevredigende werkomgeving, waarbij de focus ligt op het verbeteren van werkgeluk voor een betere algehele levenskwaliteit.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.