Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle blogs

Van “bijna burn-out” naar de toppen van je energie

20/10/2023

“Hoe merk je dat je richting een burn-out gaat?” Dat was de eerste vraag van dit interview met onze oprichter Hidde de Vries bij het tv-programma Body, Mind & Guilty Pleasures op Ziggo Sport. Bekijk hieronder de opname.

Hidde legt in het korte interview uit welke symptomen hij zelf kreeg toen hij bijna in een burn-out terecht kwam. Hij zag de echte verschijnselen ook bij een vriend en besloot zijn leven een nieuwe wending te geven. Hidde ging letterlijk op reis om zichzelf op te laden, te rechargen

Onder meer naar een meditatieresort in India. Hij ontdekte daar de kracht van mindfulness en het effect van lifestyle op je energie. Hidde kreeg daar zó’n boost, dat hij alleen maar dacht: “Hoe kan ik dat terugbrengen naar onze Westerse maatschappij?”. Het antwoord daarop heeft hij gevonden en jij kunt dat nu ervaren in het Recharge Programma.