Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Trainingen

Zoek hier naar Trainingen


Vanuit Recharge360 geloven wij dat vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Wij vullen ons Recharge360 programma dan ook vaak aan met fysieke trainingen en workshops om deelnemers op verschillende niveaus te helpen ontwikkelen.

Hieronder vind je een deel van de workshops en trainingsprogramma's die we aanbieden. Mocht je naar iets anders op zoek zijn of een gepersonaliseerd programma zoeken, laat het ons weten. Je kan bij ons terecht van TedTalk-format tot compleet jaarprogramma.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.