Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Leer omgaan met onzekerheid en versterk het vertrouwen in je team! Schrijf je in voor onze workshop over Vertrouwen opbouwen en ontdek de 8 pijlers van vertrouwen in de werkomgeving. Klik hier om je in te schrijven!

Vertrouwen opbouwen (in tijden van verandering)

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Begrijp waarom vertrouwen essentieel is in je team en leer hoe je het opbouwt.
- Ontdek de 8 pijlers van vertrouwen in de werkomgeving en hoe je ze kunt versterken.
- Leer effectieve strategieën om met onzekerheid om te gaan en een veerkrachtig team op te bouwen.
- Neem concrete acties mee om het vertrouwen in je team te versterken en de teamdynamiek te verbeteren.


Over de training Vertrouwen opbouwen (in tijden van verandering)

In veranderende tijden hebben mensen last van de onzekerheid. Hierdoor kunnen kleine gebeurtenissen grote break-downs in je team en bij individuele medewerkers tot gevolg hebben. Gelukkig is er een manier om met deze onzekerheid om te gaan, ook wanneer het geven van zekerheid geen optie is. Door aan vertrouwen te werken. In deze workshop leggen we uit waarom vertrouwen zo belangrijk is en behandelen we de 8 pijlers van vertrouwen in de werkomgeving.

Versterk het vertrouwen in je team! Leer over onze training Trust Building en leer hoe je onzekerheid omzet in vertrouwen, de teamdynamiek verbetert en de 8 pijlers van vertrouwen versterkt in je werkomgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.