Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontdek hoe je stress omzet in productiviteit! Deze workshop, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en time management tips, leert je stress te herkennen en om te zetten in productieve reacties, zowel fysiek als mentaal. Klik hier om je in te schrijven!

Stress overwinnen, veerkracht opbouwen

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer stress beter herkennen en begrijpen wat het met je doet.
- Ontdek hoe je stress kunt omzetten in productieve reacties, zowel mentaal als fysiek.
- Leer hoe je een ondersteunende omgeving creëert voor je collega's om te groeien en te presteren.
- Ontvang waardevolle time management tips en wetenschappelijke inzichten om stress te verminderen.


Over de training Stress overwinnen, veerkracht opbouwen

Stress wordt langzaam maar zeker een van de grootste gevaren van de hedendaagse maatschappij. Maar is dat wel echt zo? Het hebben van te veel stress op te veel momenten is inderdaad een probleem. Maar nog problematischer is een negatief stress besef. Als je echter leert om stress te erkennen voor wat het is, kun je de situatie een positieve draai geven. Deze workshop is compleet gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, bevat leuke feitjes en gaat ook in op time management tips.


Beheers je reactie op stress! Leer over onze training Stress Management en leer hoe je stress beter kunt herkennen, omzetten in productieve reacties en een ondersteunende werkomgeving kunt creëren voor groei en prestatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.