Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontdek de kracht van neurodiversiteit met onze expert Saskia Schepers, en leer hoe elk brein kan excelleren voor duurzame performance in elke organisatie.

Neurodiversiteit

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
op aanvraag

Take away

- Ontdek de kracht van neurodiversiteit: leer hoe verschillende breinen kunnen floreren.
- Verken hoe de organisatie kan zorgen voor een omgeving waarin elk brein kan excelleren.
- Leer van onze Neurodiversity expert, Saskia Schepers, over de onmisbare kracht van neurodiversiteit in elke organisatie.


Over de training Neurodiversiteit

De onmisbare kracht in iedere organisatie Jezelf kunnen zijn in een organisatie is een van de belangrijkste voorwaarden voor duurzame performance.
Maar wat als jouw brein anders bedraad is dan bij de meeste mensen? Ofwel: als je neurodivergent bent? Onze Neurodiversity expert, Saskia Schepers, leert je wat de kracht is van neurodiversiteit en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ieder brein floreert. Als mensen excelleren, excelleert de organisatie.

Op zoek naar een inclusieve werkomgeving waar elk brein kan floreren en bijdraagt aan duurzame performance? Doe mee aan onze workshop geleid door Neurodiversity expert Saskia Schepers, waar je leert over de kracht van neurodiversiteit en hoe je ervoor kunt zorgen dat elk individu kan excelleren, wat leidt tot organisatorisch succes.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.