Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

We ademen de hele dag. Maar doen we het ook op de juiste manier? Veel mensen ademen niet helemaal goed, wat invloed heeft op je gezondheid, je welzijn en je productiviteit. Deze interactieve workshop leert je de achtergrond achter ademen en introduceert eenvoudige oefeningen waardoor je de voordelen zelf kunt ervaren.

Breathwork

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Ontdek hoe je je adem kunt gebruiken als een tool voor ontspanning.
- Leer hoe je jezelf kunt oppeppen voor specifieke taken.
- Ervaar verbeterd algemeen welzijn dat je de rest van je leven zult benutten!


Over de training Breath Work

We ademen de hele dag. Maar doen we het ook op de juiste manier?
Veel mensen ademen niet helemaal goed, wat invloed heeft op je gezondheid, je welzijn en je productiviteit. Deze interactieve training leert je de achtergrond achter ademen en introduceert eenvoudige oefeningen waardoor je de voordelen zelf kunt ervaren.

Op zoek naar een diepere ademhaling en verbeterde gezondheid? Sluit je aan bij onze training Breath Work en ontdek hoe je jouw ademhaling optimaliseert voor een betere gezondheid, welzijn en productiviteit.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.