Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

In deze workshop leer je effectief communiceren en samenwerken in een digitale werkomgeving, met focus op productiviteit en balans.

Communicatie & Samenwerking

Boek nu
Duur:
30 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer effectief communiceren zonder afleiding.
- Stel afspraken op die samenwerking bevorderen zonder concentratieverlies.
- Ontdek tools binnen platforms als Teams en Slack voor betere communicatie en minder afleiding.

Over de training Communicatie & samenwerking

In deze workshop duik je in effectieve communicatiestrategieën en samenwerkingsmethoden speciaal ontworpen voor een digitale werkomgeving. Leer helder en doelgericht communiceren zonder voortdurende afleiding. Deze sessie biedt praktische tips en richtlijnen om productiviteit te verhogen en een gezonde balans tussen bereikbaarheid en focus te behouden.

Deze workshop is voor jou als professional in een digitale omgeving die zoekt naar manieren om communicatie te optimaliseren en samenwerking te versterken.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.