Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Tijdens deze workshop ontdek je hoe het tonen van empathie en compassie bijdraagt aan een positieve werksfeer en verbeterde teamcommunicatie en productiviteit

Compassie

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer empathie en compassie tonen voor een positievere werksfeer.
- Ontwikkel veerkracht en betere teamcommunicatie door compassie.
- Integreer compassie in dagelijkse interacties voor meer harmonie en productiviteit.

Over de training Compassie

Het vermogen om empathie te tonen voor anderen en jezelf is essentieel voor een positieve werkomgeving. Deze workshop focust op het cultiveren van compassie, wat leidt tot verbeterde teamcommunicatie, veerkracht bij stress en conflicten, en een versterkte samenwerking en productiviteit. Leer hoe je compassie kunt integreren in je dagelijkse interacties en bijdraagt aan een harmonieuze en productieve werkomgeving.

Deze workshop is voor jou als professional die streeft naar een positieve en effectieve werkomgeving door middel van empathie en compassie.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.