Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

De training biedt inzicht en tips voor een gezondere digitale balans met betrekking tot digital detox.

Digitale Detox

Boek nu
Duur:
60 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Inzicht in de feiten en cijfers rondom digital detox
- Praktische aanbevelingen voor het verminderen van schermafhankelijkheid
- Kritische kanttekeningen bij de effectiviteit van digital detox
- Tools om een gezondere balans te vinden in je digitale leven

Over de training Digital Detox

Ja, ja... ik doe hem zo uit. We hebben allemaal wel eens van digital detox gehoord en velen van ons hebben wellicht geprobeerd om het toe te passen. Maar eerlijk gezegd, hoe vaak slagen we erin om echt los te komen van onze digitale apparaten? Zijn er al statistieken die ons inzicht geven in de effectiviteit ervan? En is het echt zo heilzaam als men beweert? Richard Wolfe, voormalig gameverslaafde uit de jaren 80, internetfanaticus in de jaren 90 en telefoonverslaafde sinds de komst van Nokia's Snake, biedt een overzicht van de feiten en cijfers rondom digital detox. Hij deelt praktische aanbevelingen en plaatst kritische kanttekeningen bij de uitdagingen van het verminderen van schermafhankelijkheid.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en je digitale gewoontes onder de loep te nemen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek hoe je een gezondere balans kunt vinden in je digitale leven.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.