Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

In deze presentatie deelt Iris praktische tips om digitale afleidingen te verminderen, focus te verbeteren en creativiteit te stimuleren voor effectiever en zinvoller werk.

Digitaal welzijn

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer hoe je digitale afleidingen kunt verminderen.
- Ontwikkel focus voor diep en zinvol werk.
- Stimuleer creativiteit voor geweldige resultaten.

Over de training Digitaal welzijn

De moderne werkplek kenmerkt zich door afleiding, multitasking en stress, wat het "diepe" werk bemoeilijkt. Deze presentatie, geleid door Iris, biedt inzichten in hoe je slimmer kunt werken. Ontdek praktische tips en trucs om (digitale) afleiding te verminderen en focus en creativiteit te bevorderen, zodat je je potentieel volledig kunt benutten.

Deze presentatie is voor jou als professional die streeft naar effectiever en creatiever werken in een uitdagende werkomgeving.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.