Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

In "Verschillen onarmen" leer je de rol van onbewuste vooroordelen in D&I herkennen en verminderen vanuit een neurowetenschappelijk perspectief.

Verschillen omarmen

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Begrijp de rol van onbewuste vooroordelen in D&I.
- Verhoog bewustzijn van je eigen vooroordelen.
- Leer concrete stappen om vooroordelen te verminderen en inclusie te bevorderen.

Over de training Verschillen omarmen

Diversiteit en inclusie zijn belangrijke thema's, maar het creëren van een echte diverse en inclusieve cultuur blijft een uitdaging. In deze workshop Embracing Differences benader je D&I vanuit een neurowetenschappelijk perspectief. Leer over de rol van onbewuste vooroordelen bij besluitvorming en hoe deze de meeste D&I initiatieven kunnen belemmeren. Aan het eind van de sessie heb je meer inzicht in bestaande vooroordelen, bewustzijn van je eigen vooroordelen en concrete stappen om ze te verminderen.

Deze workshop is voor jou als professional die streeft naar een meer inclusieve en diverse werkomgeving en bereid is om bewustzijn en actie te bevorderen.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.