Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Deze workshop focust op je persoonlijke energiebalans, identificeert je energiegevers en -nemers, en helpt je een direct toepasbaar Persoonlijk Energie Plan te maken.

Energiemanagement

Boek nu
Duur:
€1350,-
Prijs:
60-90 minuten

Take away

- Verken je persoonlijke energiebalans met wetenschappelijke inzichten.
- Identificeer je energiegevers en -nemers.
- Creëer en pas direct je Persoonlijke Energie Plan toe na de workshop.

Over de training Energiebeheer

Deze training biedt je wetenschappelijke inzichten, trends en oefeningen om je persoonlijke energie flow te optimaliseren. Ontdek je "energy gainers" en "energy drainers" en leer hoe je deze kennis in je voordeel kunt gebruiken. Verwacht een energieke ervaring waarin je veel inzichten over jezelf krijgt.

Deze training is voor jou als professional die streeft naar een beter begrip en beheer van je energieniveaus voor verhoogde productiviteit en welzijn.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.