Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Leer effectief focussen en verbeter je energiemanagement met praktische tips tijdens deze training over het beheersen van moderne prikkels en het bereiken van een productieve staat van focus en flow.

Focusmeesterschap

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer hoe je je energie kunt managen en je focus verbetert.
- Ontvang praktische tips om beter te focussen en productiever te zijn.
- Leer in een staat van flow te komen voor maximale productiviteit.
- Ervaar meer rust in je hoofd en een hoger energieniveau.


Over de training focusmeesterschap

Tegenwoordig krijgen we meer prikkels op een dag dan mensen in de Middeleeuwen gedurende hun hele leven kregen. Deze workshop maakt het onderwerp ”focus” eenvoudig door naar verschillende modellen te kijken. Focussen is immers een stuk eenvoudiger als je snapt hoe het werkt! Is het niet raar dat je op school altijd moest opletten en focussen, maar nooit geleerd hebt hoe dat moet? Ook leer je hoe je gefocust zijn kunt oefenen en hoe je in flow komt (op een productieve manier).


Verbeter je focus en energiemanagement! Onze training over focus geeft praktische tips om meer gedaan te krijgen met minder afleiding. neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.