Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

In de sessie leer je hoe je gedachten je kijk op de wereld beïnvloeden en hoe je dit kunt gebruiken om problemen aan te pakken.

Groeien en een positieve denkwijze

Boek nu
Duur:
60 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Perceptie wordt gevormd door onze eigen overtuigingen.
- Onze kijk op de wereld bepaalt hoe we actie ondernemen.
- Rens deelt een proces om perceptie effectief te gebruiken.
- Praktijkvoorbeelden laten zien hoe dit in actie werkt.

Over de training Groeien en een positieve denkwijze

Deze training verkent het idee dat "We zien de wereld niet zoals hij is maar zoals we zijn". Ontdek hoe onze overtuigingen onze perceptie van de realiteit op een fundamentele manier beïnvloeden. Leer hoe je je perceptie kunt gebruiken om stappen te zetten die nu nog moeilijk lijken. Rens deelt het proces dat je kunt volgen en illustreert dit met praktische voorbeelden.

Deze training is voor jou als professional die geïnteresseerd is in het begrijpen en beïnvloeden van perceptie om persoonlijke en professionele groei te bevorderen.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.