Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Leer hoe voeding kan dienen als tool om je focus te versterken en je energie op peil te houden tijdens onze training, waar je concrete tips krijgt over voedingsregulatie en inzicht krijgt in de connectie tussen je darmen en hersenen.

Healthy insights for a clear mind

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer hoe voeding je energie en focus kan versterken.
- Begrijp de connectie tussen darmen en hersenen voor een beter welzijn.
- Ontvang concrete tips & tricks om je voeding te reguleren
- Verbeter je focus en voel je energieker gedurende de dag.
- Gebruik eenvoudige en praktische tools om je hersenen te stimuleren en lekkerder in je vel te zitten.


Over de training Healthy Insights for a clear mind

Energiek en gefocust werken is niet vanzelfsprekend. Al helemaal niet als je vanuit huis werkt. Een van de tools die je hierbij kunnen helpen, is voeding. Door je voeding te reguleren, kun je je energie behouden en gefocust blijven zonder last te hebben van de welbekende instort momenten. Tijdens deze workshop ontvang jij concrete tips & tricks over hoe je op een laagdrempelige manier je voeding kunt inzetten voor meer energie en focus. Ook gaan we in op de connectie tussen je darmen en je hersenen. Hoe zorg je het beste voor je darmen en daarmee voor je hersenen?


Verhoog je energie en focus met onze workshop, geïnspireerd door de uitdagingen van thuiswerken. Ontdek hoe je voeding kunt aanpassen om energie en concentratie te behouden, en leer over de belangrijke link tussen darmen en hersenen. Na deze sessie ben je klaar om voeding te gebruiken als een krachtige tool voor een productieve en energieke dag.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.