Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Beheers je gedachten en gedrag met ademhalingstechnieken, waardoor je focus, prestaties en ontspanning kunt optimaliseren.

Kou en Ademhaling

Boek nu
Duur:
60 minuten
Prijs:
Op aanvraag

Take away

- Beheers je mindset door ademhalingstechnieken.
- Houd regie over je lichamelijke staat in veeleisende omgevingen.
- Creëer focus en bereid je voor op topprestaties.
- Ervaar optimale ontspanning door bewuste ademhaling.

Over de training Kou & Ademhaling

Baas worden over je eigen gedachten en gedrag is cruciaal in elke situatie. Deze Recharge training richt zich op het sturen van je mindset en fysieke staat door middel van ademhaling. Zelfs in een veeleisende omgeving leer je de regie te behouden, focus te creëren, je voor te bereiden op topprestaties en optimaal te ontspannen. Na deze training heb je inzicht in de werking van mindset en ademhaling en heb je ervaren wat de effecten zijn van actieve toepassing ervan.

Ben je klaar om de controle te nemen over je gedachten en prestaties? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek hoe je een evenwichtige en krachtige mindset kunt ontwikkelen.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.