Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontdek hoe je kunt gedijen in een snel veranderende wereld door inzicht te krijgen in de werking van je hersenen tijdens veranderingen en hoe je dit in je voordeel kunt benutten.

Verandering beheersen

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Ontdek hoe je kunt gedijen in een snel veranderende wereld.
- Leer wat er gebeurt in je hersenen tijdens veranderingen.
- Ontdek hoe je deze kennis in je voordeel kunt gebruiken.
- Leer praktische strategieën om maximaal te profiteren van veranderingen.


Over de training Verandering beheersen

Onze wereld is veranderd. Of je nu klaar bent voor het ‘nieuwe normaal’ of je het nog voorzichtig aandoet, we kunnen niet ontkennen dat onze wereld is veranderd en in een moordend tempo aan het veranderen is. Deze workshop geeft je inzicht in wat er gaande is in onze hersenen in tijden van verandering en wat je kunt doen om daar maximaal gebruik van te maken.


Optimaliseer je reactie op verandering! Bij onze training over Mastering Change leer je hoe de veranderende wereld effectief kunt benutten door inzicht te krijgen in de werking van je hersenen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.