Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontwikkel een dieper zelfinzicht en leer bewust te leiden met praktische tips voor duurzame verandering, zelfs na de workshop.

Personal leadership

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Ontwikkel een dieper inzicht in jezelf en jouw leiderschapsstijl.
- Leer bewust te kiezen hoe je leeft en leidt, en hoe dit je veerkracht beïnvloedt.
- Verkrijg praktische tips om reactieve patronen te vervangen door bewuste acties.
- Pas de aangeleerde vaardigheden toe in elk aspect van je leven, zelfs na de workshop.


Over de training Personal Leadership

Ben jij een leider? Wij geloven dat iedereen een leider is; bewust of onbewust. De vraag is, wat voor leider ben je? De meeste mensen besteden hun dag zonder dat ze zich bewust zijn van de persoon die ze willen zijn voor hun collega’s, echtgenoot of kinderen. In deze workshop richten we ons op het bewuster kiezen van het leven dat je leidt en het effect dat dat heeft op de veerkracht die je ervaart in tijden van onzekerheid en verandering.


Op zoek naar bewuster leiderschap en een impactvolle leiderschapsstijl die veerkracht bevordert? Doe mee aan onze training, waar je leert hoe je het leven bewuster kunt leiden en welke invloed dit heeft op jouw leiderschapsdynamiek, zelfs in uitdagende tijden van onzekerheid en verandering.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.