Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontdek de kracht van veerkracht en leer hoe je stress, druk en verandering in jouw voordeel kunt benutten tijdens onze 1 uur durende workshop, geïnspireerd door inzichten uit de Formule 1.

Veerkracht – Lessen vanuit de Formule 1

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
op aanvraag

Take away

- Ontdek de essentie van veerkracht en leer hoe je het opbouwt.
- Laat je inspireren door inzichten uit de Formule 1 over veerkracht.
- Leer wat het betekent om veerkrachtig te zijn en hoe je dit in jouw voordeel kunt gebruiken.
- Reflecteer op de veerkracht van je eigen team en ontdek hoe je stress, druk en verandering kunt omzetten in voordelen.


Over de training Veerkracht lessen vanuit de formule 1

In een wereld die gedomineerd wordt door verandering, is veerkracht de sleutel tot welzijn en prestaties. Maar hoe bouw je veerkracht op? En hoe ziet dat eruit in termen van gedrag? De Formule 1 is een schat aan inzichten over veerkracht, niet alleen omdat het opereert op het absolute snijvlak van menselijke prestaties, maar ook omdat in de F1, verandering de enige constante is. In deze 1 uur durende workshop leer je wat het betekent om veerkrachtig te zijn, wat je nodig hebt om het op te bouwen, en reflecteer je op de veerkracht van je eigen team.


Leer veerkracht opbouwen en stress omzetten in voordelen tijdens onze training, geïnspireerd door de Formule 1. Ontdek in één uur wat veerkracht betekent, hoe je het ontwikkelt, en reflecteer op je team's veerkracht.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.