Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Slaap is een van de belangrijkste elementen wanneer we het hebben over welzijn. Je kunt gezond eten en regelmatig sporten, maar als je niet goed slaapt zul je nooit een optimale gezondheid bereiken. In deze workshop leer je wat slaap precies is, waarom je slaapt en waarom slaap zo belangrijk is. We zullen samen kijken naar de dingen die je wakker houden en hoe dit je beïnvloedt; zowel nu als op de lange termijn.

Wetenschap van slaap

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Ontdek waarom slaap essentieel is voor welzijn en gezondheid.
- Leer over de wetenschap achter slaap en hoe het je hersenactiviteit beïnvloedt.
- Identificeer factoren die je slaap verstoren en leer hoe je hiermee om kunt gaan.
- Ervaar het ritme van slaap door interactieve drumactiviteiten.
- Neem praktische tips mee om je slaap te optimaliseren en een goede nachtrust te bevorderen.


Over de training Wetenschap van slaap

Slaap is een van de belangrijkste elementen wanneer we het hebben over welzijn. Je kunt gezond eten en regelmatig sporten, maar als je niet goed slaapt zul je nooit een optimale gezondheid bereiken. In deze workshop leer je wat slaap precies is, waarom je slaapt en waarom slaap zo belangrijk is. We zullen samen kijken naar de dingen die je wakker houden en hoe dit je beïnvloedt; zowel nu als op de lange termijn. Deze, op onderzoek gebaseerde, workshop laat je het ritme van slaap ervaren door middel van drums.


Klaar om je slaap te verbeteren en je welzijn te optimaliseren? neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de workshop Science of sleep, en ontdek hoe je de kwaliteit van je nachtrust kunt verbeteren. Leer hoe je het meeste uit je slaap kunt halen!

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.