Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Leer effectief plannen en prioriteiten stellen tijdens deze workshop, waarin bewezen methoden worden geïntroduceerd om je te helpen je aan je prioriteitenlijst te houden en succesvoller te worden in het voltooien van taken.

Setting priorities

Boek nu
Duur:
60-90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Ontdek waarom effectief plannen essentieel is voor het realiseren van je doelen.
- Leer over bewezen methoden om je aan een prioriteitenlijst te houden en succesvol taken af te ronden.
- Identificeer factoren die je plannen verstoren en leer hoe je deze kunt aanpakken.
- Werk samen aan verschillende planningsmodellen en ontvang handige tips voor effectief prioriteitenbeheer.
- Neem praktische vaardigheden mee om je persoonlijke plan te maken en te behouden, waardoor je succesvoller wordt in het voltooien van je projecten.


Over de training Setting Priorities

Veel van ons maken grootse plannen en hebben fantastische ideeën, maar krijgen het niet voor elkaar om er werkelijkheid van te maken. In deze workshop leer je bewezen manieren om je aan een prioriteitenlijst te houden. Zo word je succesvoller in het afmaken van dingen waar je mee begint! We introduceren verschillende modellen op het gebied van plannen en prioriteiten stellen en zullen deze modellen samen invullen. In aanvulling daarop ontvang je handige en concrete tips.


Bereik je doelen effectiever! Leer over onze training plannen en prioriteiten stellen, en leer bewezen methoden om je aan je prioriteiten te houden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.