Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

De workshop leert stress herkennen, omzetten in productiviteit en een ondersteunende werkomgeving creëren voor groei.

Stressmananagement

Boek nu
Duur:
60 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Leer stress te herkennen en begrijpen.
- Zet stress om in productievere reacties, zowel fysiek als mentaal.
- Ontdek tijdmanagementtips voor een betere balans.
- Creëer een ondersteunende omgeving voor collega's om te groeien en te presteren.


Over de workshop Stressmanagement

Stress wordt vaak gezien als een grote bedreiging voor de samenleving, maar is dat echt zo? Te veel stress, te vaak, en een negatief stressgeloof kunnen inderdaad problemen veroorzaken. In deze training leer je stress te herkennen voor wat het is en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, biedt deze workshop interessante feiten en tips voor effectief tijdmanagement.

Deze training is voor jou als professional die streeft naar een beter begrip en beheer van stress voor verbeterde welzijn en productiviteit.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.