Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

De workshop geeft praktische tips voor het opbouwen van echte verbinding en vertrouwen met je virtuele team.

Succesvol remote werken

Boek nu
Duur:
60 - 90 minuten
Prijs:
€1350,-

Take away

- Bouw oprechte verbinding op met je virtuele team.
- Leer emoties effectief in te brengen en te delen.
- Verbeter je luistervaardigheden voor betere communicatie.
- Versterk het vertrouwen en bevorder de bevlogenheid en prestaties van je team.

Over de training Succesvol remote werken

In een wereld waarin virtueel werken steeds meer de norm wordt, rijst de vraag: hoe werk je effectief op afstand en hoe manage je een team dat verspreid is? De sleutel is oprechte verbinding. Deze training biedt concrete handvatten, een mix van theorie en praktijk, om een echte verbinding met je team in de virtuele wereld te creëren. Leer wat er echt speelt en bevorder zo de bevlogenheid en prestaties van je team.

Deze training is voor jou als professional die effectief wilt managen en verbinden in een virtuele werkomgeving voor optimale teamprestaties en betrokkenheid.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.