Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Met de training Talent Lab ontdek je je talenten, leer je deze effectief inzetten in samenwerking en communicatie, en verbeter je de teamdynamiek door elkaars sterke punten te benutten.

Talent Lab

Boek nu
Duur:
Een dagdeel
Prijs:
Op aanvraag

Take away

- Overzicht van je top 10-15 talenten en hun unieke waarde.
- Leer acties om je talenten beter te benutten.
- Inzicht in optimaal gebruik van elkaars talenten.
- Ondersteuning bij elkaars minder sterke punten.

Tijdens het talent-lab maak je een verdieping op jouw talentenprofiel door middel van duiding om je talenten bewuster in te zetten in samenwerking, communicatie en het oplossen van vraagstukken.

De fase waarin een team zich bevindt, bepaalt hoe je de onderlinge relaties kunt versterken door elkaars talenten beter te leren kennen. Bijvoorbeeld, in een nieuw team ligt de nadruk tijdens de formingfase (Tuckmanmodel) op kennismaking, terwijl in de stormingfase het benutten van elkaars talenten cruciaal is voor het effectief oplossen van vraagstukken, conflicten en problemen rondom samenwerking en communicatie.

Deze training is voor teams die hun onderlinge relaties willen versterken door elkaars talenten beter te leren kennen, waarbij de focus ligt op effectieve samenwerking en communicatie, afhankelijk van de fase van teamontwikkeling.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.