Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

De training focust op resultaatgericht werken, het onderscheid tussen proactief en reactief zijn, en biedt handvatten voor meer innerlijke rust, zelfs bij een drukke agenda.

Tijdsmanagement

Boek nu
Duur:
60 - 90 minuten, 4 uur, 8 uur
Prijs:
Op aanvraag

Take away

- Focus op resultaatgericht werken in plaats van taken afronden.
- Onderscheid tussen proactief en reactief gedrag ervaren.
- Inzicht krijgen in het gevoel van druk en handvatten voor meer innerlijke rust bij een volle agenda.

Over de training Tijdsmanagement

Veel mensen ervaren een gevoel van constante druk, alsof ze veel moeten doen maar weinig gedaan krijgen. Deze workshop verschuift de focus van het afronden van taken naar het behalen van resultaten. Ontdek het verschil tussen proactief en reactief zijn en leer hoe je effectief kunt werken zonder overweldigd te raken.

Deze training is voor jou als professional die streeft naar een meer productieve en evenwichtige benadering van werk, waarbij de focus ligt op resultaten in plaats van enkel taken.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.