Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
<- Terug naar alle programma's

Ontspan je geest en ontdek mindfulness met onze interactieve 'Innerlijke Rust' training bij Recharge360

Vitaal Leiderschap

Boek nu
Duur:
180 Minuten
Prijs:
Op aanvraag

Take away

- Verkrijg inzicht in hoe je zowel jezelf als je team op een vitale wijze kunt ondersteunen.
- Ontvang concrete tools om vitaliteit bespreekbaar te maken binnen het team.
- Leer het belang van vitaliteit effectief te integreren binnen de teamcultuur.


Over de training Vitaal leiderschap

Verdiep je leiderschapsvaardigheden met onze training Vitaal Leiderschap bij Recharge360. Dit drie uur durende programma bouwt voort op de fundamenten van 'Vitaal zijn' en is specifiek ontworpen voor leidinggevenden zoals jij. Tijdens deze training leer je hoe je op een vitale manier leiding kunt geven aan je team.

Ontdek hoe je jouw team kunt motiveren om actief bezig te zijn met vitaliteit, hoe je signalen van verbetering kunt herkennen en welke interventies je kunt toepassen. Na afloop van de training heb je niet alleen inzicht in hoe je jezelf en je team op een vitale manier verder kunt helpen, maar beschik je ook over concrete tools om vitaliteit bespreekbaar te maken en te integreren binnen je teamcultuur.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw leiderschapsreis? neem vandaag nog contact op voor meer informatie en neem de leiding in het bevorderen van een gezonde en productieve werkomgeving.

Elke organisatie is anders en alle medewerkers zijn uniek. Wil je weten hoe we die bereiken en activeren, laat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen: Telefoonnummer: +31 85 401 2 444
Thank you for filling in. We will contact you.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.